Online en offline copywriting

Je wilt jouw lezer informeren, overtuigen of tot actie aanzetten. Dan heb je een tekst nodig die boeit en beklijft.

Webteksten

De juiste mensen naar jouw website trekken is een kunst op zich. Hun aandacht vasthouden is een vak apart. En van bezoekers klanten maken gaat nog een stap verder. In een treffende webtekst komt dit allemaal samen. Letterhuis beheerst de fijne kneepjes van het internetschrijven. Praat je liever niet over SEO en conversie? Niet erg, wij schrijven onze teksten toch wel Google-proof.

Nieuwsbrieven en magazines

Uit het oog is uit het hart, zo werkt dat meestal. Het is daarom van belang jouw relaties op de hoogte te stellen van wat je zoal doet. Bijvoorbeeld via een nieuwsbrief of magazine. Samen met jou selecteren we interessante onderwerpen en daarmee gaan we aan de slag. Via interviews, research en gesprekken verzamelen we de content. Of we herschrijven de tekst die jij zelf aanlevert.

Brochures en mailings

Overtuigingskracht is een groot goed. Wat gaat er om in het hoofd van je potentiële klanten? Wat is hun behoefte? Aansluiten bij de belevingswereld van je doelgroep; wij weten hoe dat moet. Door de juiste argumenten aan te dragen en herkenning op te roepen, maken we de keuze voor jouw product of dienst volstrekt logisch. Brochures en mailings zijn bij uitstek geschikt om klanten aan je organisatie te binden of je afzet te verhogen.

Artikelen, blogs en columns

In dit ABC’tje kan Letterhuis haar creatieve ei volledig kwijt. Gevatte artikelen, rake blogs of humoristische columns. Ons tekstschrijvershart gaat daar pardoes sneller van kloppen.

Persberichten

Elke organisatie heeft wel eens wat nieuws te vertellen. Een persbericht kan je dan veel free publicity opleveren. Maar redacties zijn kritisch en plaatsing is geen garantie helaas. Wij zorgen voor een krachtig persbericht met optimale kans op plaatsing. Start de persen!

Jaarverslagen

Is het tijd om de balans op te maken in een jaarverslag of ander zakelijk document? Ook al is de inhoud nog zo goed; als jij je boodschap niet aantrekkelijk verwoordt, halen lezers hun schouders op. Letterhuis denkt met je mee over de juiste invulling, brengt structuur aan in je verhaal en geeft glans aan jouw tekst.

In contact met Letterhuis

Neem contact op