Werkwijze

Voordat wij ons toetsenbord bestormen, verdiepen we ons eerst in jouw organisatie. Via je bestaande website bijvoorbeeld, en ander communicatiemateriaal. Maar ook tijdens onze eerste kennismaking. Het schrijft makkelijker wanneer we de ‘look & feel’ van jouw onderneming ervaren, zeker als het corporate teksten betreft.

Onze ‘afstand’ tot jouw bedrijf is een voordeel. We beschouwen je met een frisse blik, en praten niet in vakjargon. Daardoor denken, kijken en lezen wij als je doelgroep.

Onze manier van werken

De eerste tekst van onze hand sturen we altijd ter beoordeling naar je toe. We willen er zeker van zijn dat we de juiste tone of voice te pakken hebben. Als jij tevreden bent, gaan we verder met de rest. Op alle teksten zit een correctieronde, wat wil zeggen dat je feedback kunt geven op de inhoud. Wij verwerken je feedback en maken de tekst vervolgens definitief en klaar voor plaatsing.

Afspraak is afspraak

Heb je te maken met een planning of wordt je website op een bepaalde datum gelanceerd? Letterhuis kan goed omgaan met tijdsdruk. We wijken niet af van afspraken en deadlines.

In contact met Letterhuis

Neem contact op