Samenwerken met Letterhuis is heel fijn, omdat je als klant oprechte aandacht krijgt. Opdrachten worden creatief, betrouwbaar en foutloos uitgevoerd. Door de liefde voor het schrijversvak begrijpt Esther als geen ander hoe belangrijk het is om soms de kleinste details aandacht te geven. We hopen samen met Letterhuis nog veel mooie producties te maken in de toekomst.

Heidy Pieper

Sprog & Univé SAMEN Magazine

De samenwerking met Letterhuis is super! Letterhuis weet keer op keer onze klanten (die nogal divers zijn) te doorgronden en dat te verwerken naar hele goede copy. Bovendien zijn de dames van Letterhuis heel flexibel. Ze deinzen niet terug voor een harde deadline. De kwaliteit van de teksten, in combinatie met de vrolijkheid van het team, is de perfecte combinatie wat ons betreft.

Jurriaan Wentink

iWink

Wij waren op zoek naar een tekstschrijver voor de website van onze bed & breakfast en kwamen via verschillende wegen uit bij Esther van Opzeeland van Letterhuis. Na een goed en gezellig gesprek, wist ze onze wensen naar de juiste woorden om te zetten. Lekker duidelijk en enthousiast geschreven. We hebben al heel wat positieve reacties gekregen op de teksten. Goed werk!

Bianca Veenstra

B&B Uitgerust voor Zaken