Ik ben Esther.

 

Om helemaal volledig te zijn: Esther van Opzeeland. Ik ben eigenaar van en schrijver/tekstmaker bij Letterhuis. Na het afronden van mijn studie Voorlichting & Communicatie ben ik eerst heel wat jaartjes internetredacteur bij de vpro geweest. In 2005 was ik er klaar voor: ik wilde als zelfstandige verder. En zo werd Letterhuis geboren. Een bureau waar ik ontzettend trots op ben. Niet alleen vanwege de mooie en vele tekstproducties, maar ook vanwege de grote diversiteit aan opdrachtgevers.

Een goede tekst schrijven betekent voor mij een krachtig verhaal neerzetten. Of dat nu online is of op papier, dat maakt geen verschil. Een tekst moet je stem laten klinken als je er zelf even niet bij bent. Een tekst moet de juiste woorden bevatten en de boodschap helder overbrengen. En tegelijkertijd voor iedereen toegankelijk zijn. Een tekst moet waarde hebben, voor jou en voor de lezer. Een tekst moet opvallen. Mag ik jouw verhaal vertellen?

In contact met Letterhuis

Neem contact op